Оферта No. 6814

46017 EUR ( 90000 BGN )

( 198.35 EUR / кв.м. )

продава: заведение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:232 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6814
Предлагаме за продажба помещение с предназначение за заведение за обществено хранене - ресторант, механа, с чиста ползваема площ от 197.40 кв.м. с вход от централна градска улица и страничен вход, който е предвиден за зареждане и за авариен изход. Помещението се състои от входно антре, две основни зали, две тоалетни, мокро помещение, голямо помещение за приготвяне на храна, бар и складово помещение. Изпълнена е шумо изолация по стените и тавана на помещенията, положени са профили за гипсокартон и е инсталирана вентилационна система с функция за затопляне на въздухопотока.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Красен Дойков

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio