Оферта No. 11315

20452 EUR ( 40000 BGN )

продава: къща, 50 km от общ. център

Община Севлиево Ползваема площ:94 кв.м. Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11315
Агенция "РЕГЕНТ" предлага на вашето внимание, недвижим имот в село в община Севлиево.От имота се разкрива красива панорама към връх Ботев и билото на Стара планина. Достъпът до имота е по асфалтов път, като последният участък от 30 м е с макадамова настилка. В близост до имота са разположени малки семейни хотели и къщи за гости. Районът предоставя добри условия за отдих и почивка сред красотата на централна Стара планина.Част от землището на селото е включено в територията на Държавната дивечовъдна станция "Росица"-Лъгът, където се предлага международен ловен туризъм-лов на диви свине, елени, мечки, вълци, сърни и т.н. Предлаганият имот представлява урегулиран поземлен имот с площ от 694 кв.м., заедно с построените в него:

1.ЕДНОФАМИЛНА ДВУЕТАЖНА паянтова жилищна сграда със ЗП от 52 кв.м .,

2.ПАЯНТОВА ЖИЛИЩНА СГРАДА на един етаж със ЗП от 5кв.м. ,

3.ПАЯНТОВА СТОПАНСКА СГРАДА на един етаж със ЗП от 37 кв. м.

Имотът е със ГОТОВ ПРОЕКТ И РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ на "КЪЩА ЗА ГОСТИ"със ЗОХ.

Предлаганият недвижим имот е една подходяща инвестиция за инициативни хора , които имат желание и възможност да реализират своите идеи.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio