Оферта No. 12563

14316 EUR ( 27999 BGN )

( 18.84 EUR / кв.м. )

продава: къща, 38 km от общ. център

Община Севлиево Ползваема площ:62 кв.м. Земя:760 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12563
Регент предлага недвижим имот отстоящ на 12 км. от град Севлиево. Поради близостта до града е едно от предпочитаните села за целогодишно обитаване. Имотът е с прекрасна локация в близост са центъра на селото, магазини, кметство, спирка. Имотът включва ДВОРНО МЯСТО от 760 кв.м., заедно с построените в него ЕДНОЕТАЖНА ЖИЛИЩНА СГРАДА частично на маза с площ от 62 кв.м., състояща се от три стаи и санитарен възел. ЛЯТНА КУХНЯ с площ от 30 кв.м., СТОПАНСКА ПОСТРОЙКА /тлакане/ с площ от 68 кв.м. и СТОПАНСКА ПОСТРОЙКА/ плевня/ с площ от 49 кв.м. Наличие на геран, промишлена вода, канализация.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio