Оферта No. 12959

19941 EUR ( 39001 BGN )

( 104.95 EUR / кв.м. )

продава: къща, 24 km от общ. център

Община Трявна Площ:136 кв.м. Ползваема площ:136 кв.м. Земя:190 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12959
Продава едноетажна масивна жилищна сграда със сутеренен етаж с площ 136 кв.м., находяща се в централната част на село Скорци в Тревненския балкан. Къщата е строена през 90-те години, състои се от остъклено антре с ПВЦ дограма, коридор, дневна с камина, трапезария и кухненски кът и две спални. Чрез вътрешно еднораменно стълбище се достига до сутерена където е обособено едно голямо помещение подходящо за механа. В къщата няма санитарен възел, но е възможно обособяване. Дворът е в идеални части, съсобствен, дели се с друга жилищна сграда, със собствен водоизточник – кладенец, трифазен ток. Достъпът до имота е от асфалтов път. Възможна е замяна за апартамент с доплащане!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio