Оферта No. 13255

4602 EUR ( 9001 BGN )

( 3.07 EUR / кв.м. )

продава: къща, 46 km от общ. център

Община Севлиево Площ:100 кв.м. Ползваема площ:100 кв.м. Земя:1500 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13255
Продава дворно място с площ около 1500 кв.м, заедно с построените в него двуетажна жилищна сграда със застроена площ 50 кв.м, лятна кухня с площ 28 кв.м, и стопанска постройка с площ 100 кв.м. Дворното място е равно, оградено, достъпно от път с асфалтова настилка. Сградите имат нужда от основен ремонт и осъвременяване. Възможно е закупуване на допълнителни 1500 кв.м, земя граничеща с имота.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio