Оферта No. 13526

15850 EUR ( 30999 BGN )

( 18.11 EUR / кв.м. )

продава: къща, 40 km от общ. център

Община Севлиево Площ:40 кв.м. Ползваема площ:110 кв.м. Земя:875 кв.м. Етаж:1 Спални:4 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13526
Предлагаме на Вашето внимание къща за продажба в с. Кръвеник, общ. Севлиево. Имотът предлага едноетажна постройка с площ от 40 кв.м, 875 кв.м. дворно място, плевня с пристройка за дърва с площ 53 кв.м и изградено барбекю на двора. Къщата разполага с кухня, спалня, дневна, баня и тоалетна и килер, а на подземно ниво е разположено голямо мазе. Зеленина, природа и спокойствие са ключовите думи за този имот, но най-голямото му преимущество е, че граничи с река. Ако търсите уюта на селото и това предложение представлява интерес за Вас, моля позвънете на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159, който ще Ви даде допълнителна информация и ще организира оглед.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio