Оферта No. 9529

8692 EUR ( 17000 BGN )

( 12.97 EUR / кв.м. )

продава: къща, 34 km от общ. център

Община Севлиево Площ:67 кв.м. Ползваема площ:134 кв.м. Земя:670 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9529
Продава се недвижим имот, намиращ се в регион на около 6 км. от гр. Севлиево и от години предпочитан за целогодишно обитаване предвид близостта с града, добрата инфраструктура и транспортни връзки.Представлява дворно място с площ от 870 кв.м. и построените в него ДВУЕТАЖНА ЖИЛИЩНА СГРАДА със ЗП 48 кв.м., I - ви етаж се състои от голяма стая, кухня, санитарен възел /би могло да се преустрои на гостна, механа/, а на втория етаж са разположени две спални и веранда.Едната стопанска постройка е в процес на ремонтиране като барбекю, другата може да се ползва като гараж.Наличие на геран и канализация.Имотът е ограден, достъпът до него е по асфалтов път, има два входа /единият позволява влизане на автомобил/.По цената могат да се водят преговори.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio