Оферта No. 11937

180000 EUR ( 352044 BGN )

( 301.51 EUR / кв.м. )

продава: къща, 7 km от общ. център

Община Трявна Площ:175 кв.м. Ползваема площ:350 кв.м. Земя:597 кв.м. Етаж:2 Спални:8 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11937
Предлагаме на Вашето внимание Поземлен имот с площ от 597 кв.м., заедно с построените в него постройки:

- Къща от 75 кв м, на два етажа. На първи етаж всекидневна, кухня, килер. Вътрешна стълба отвежда към втория етаж, където се намират двете спални и санитарният възел. Къщата е с топлоизолация и стъклопакети на прозорците. Отоплението е с камина с водна риза и радиатори. Напълно обзаведена. Продава се с обзавеждането (легла в двете стаи, гардероби, скрин, мека мебел, комода, голяма маса масив, бойлер, пералня, готварска печка, хладилник, шкафове в кухнята)

- Къща от 100 кв м, на два етажа. На първия етаж всекидневна, кухня, санитарен възел, мокро помещение, килер. На втори етаж три спални и тераса. Къщата е с топлоизолация и стъклопакети на прозорците. Отоплението е с камина с водна риза и радиатори. Напълно обзаведена. Продава се с обзавеждането, което е ново и почти неизползвано (легла в трите стаи, гардероби във всяка стая, скрин, комода, мека мебел, голяма маса масив, шкафове в кухнята, бойлер, пералня, сушилня, хладилник, готварска печка, 4 бр LCD телевизора)

- Механа от 50 кв м, с топлоизолация и големи витражи към планината. В механата е изградена пещ (за печене на две агнета) и барбекю. Отопление на пелети. Напълно обзаведена. Продава се с обзавеждането (кухненски шкафове, пелетна печка, LCD телевизор, хладилник, фризер, съдомиялна, готварска печка, 2 броя големи маси масив и 6 пейки масив)

- Плевник 50 кв метра с масивни каменни основи, подържан, в много добро състояние

- Покрит, затворен с врати от масив, изолиран отвътре гараж от 20 кв м

Имотът се намира на територията на природен парк Българка, граничи с река и гора. На 7 км от Трявна. Последен имот в малък квартал, бивше селце.

Целият имот е обезопасен от масивни огради и дувари. Влизането на автомобили в двора се осъществява през голяма порта от масив с височина 3.5 м. Живущите влизат в имота през по-малка порта, също от масив.

Добре оформена и поддържана градина. Настилката (като се изключат затревените части) е с каменни плочи. Възможност за паркиране до 7 автомобила.

В имота както интериорно, така и екстериорно е спазен Възрожденския стил за региона.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведена, с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio