Оферта No. 11975

62995 EUR ( 123206 BGN )

( 583.29 EUR / кв.м. )

продава: къща, 12 km от общ. център

Община Габрово Площ:108 кв.м. Ползваема площ:188 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11975
Предлагаме на Вашето внимание реновирана къща в Габровския Балкан. До имота минава малко поточе, а до него има т.нар. селска чешма с висок дебит. Дворното място е с лек наклон, изключително добре оформено и поддържано. В него са построени две плевни с каменен зид, оснвна къща на два етажа. (Влизаме от към двора): на първото ниво са обособени всекидневна, оформена в стар стил (дървени греди, дюшеме, "белосан" таван); в помещението е инсталирана камина с водна риза, която отоплява целия имот; от тази всекидневна се преминава в кухня - модерна и напълно оборудвана; на етажа има голям санитарен възел (баня с тоалетна); антре и основен вход от към асфалтирана улица. Лесен достъп до имота. Вътрешно стълбище ни отвежда до втория етаж, където са обособени три спални, баня с тоалетна - красиво оформени. Прозорците са с дървена дограма с двоен стъклопакет. Заустена е в съвременна септична яма. От имота се разкрива красива гледка. Заповядайте на оглед.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio