Оферта No. 12670

127825 EUR ( 250000 BGN )

( 259.28 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:111 кв.м. Ползваема площ:190 кв.м. Земя:493 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12670
Предлагаме на Вашето внимание новопостроена къща в кв. Шенини, отстоящ на 2 км. от същински център на гр. Габрово, със застроена площ 110.73 кв.м. и РЗП 189.95 кв.м. с обща кубатура от 512.87 куб.м. Къщата е с целодневно слънцеогряване, в тиха и спокойна улица и с гледка към близки възвишения. Дворът е с площ 493 кв.м. Къщата е изпълнена по последните конструктивни изисквания, с висок клас дограма, термоизолация, мълниезащита, съвременна покривна коснтрукция по актуалните стандарти, топлоизолация на подпокривната плоча. Предвидена е височина за полагане на водно подово отопление.

Интериорът има следното разпределение:

Ниво 1: Антре, коридор, склад, всекидневна с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, покрита тераса за почивка навън с опция за барбекю, гараж с ролетна врата с датчик за защита от инциденти, стълбище към втория етаж

Ниво 2: коридор, три спални, голяма веранда, баня с тоалетна, мокро помещение, което може да се превърне във втора баня с тоалетна.

За санитарните помещения са налични и са включени в цената смесители, бидета, тоалетни чинии, мивки.

За повече информация и оглед на имота може да се обърнете към водещия офертата брокер.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio