Оферта No. 13262

153389 EUR ( 299998 BGN )

( 153.39 EUR / кв.м. )

продава: къща, 34 km от общ. център

Община Севлиево Площ:550 кв.м. Ползваема площ:550 кв.м. Земя:1000 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13262
Предлагаме на Вашето внимание къща за продажба в село, находящо се на 6 км. от гр. Севлиево. Сградата се състои от магазин, ресторант и жилищна част с РЗП от 550 кв. м и прилежащ двор с площ 1000 кв.м. Строена е през 2010г. На първи етаж е разположен магазин за промишлени стоки с вход за зареждане и ресторант с капацитет 80 седящи места с оборудвана кухня и санитарни помещения. На втори етаж се намира жилищната част на сградата, която разполага с кухня с голяма дневна стая и разкошна панорамна тераса от 70 кв.м, три спални, баня с тоалетна и мокро помещение. Къщата е с PVC дограма, топлоизолация, тавани с минерална вата и картон, локално отопление на пелети и се продава с цялото оборудване. Предимство е, че е разположена на кьоше и има достъп до три улици. Ако търсите подобен имот и нашата оферта Ви е заинтригувала, имате въпроси или искате да погледнете къщата, моля свържете се с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio