Оферта No. 13288

25565 EUR ( 50000 BGN )

( 375.96 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:78 кв.м. Ползваема площ:78 кв.м. Земя:68 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13288
Агенция "Регент" предлага на вашето внимание, ЕТАЖ ОТ КЪЩА в двуетажна жилищна сграда в широк център на град Севлиево. Мястото е изключително комуникативно в близост са детска градина, магазини, административни и банкови институции. Имотът включва 1/2 идеална част от дворно място цялото от 135 кв.м. Етажът е ситуиран на първи жилищен етаж и се състои от : коридор, всекидневна, кухня, две спални, баня и тоалетна. Към него има прилежащи две избени помещения и 1/2 от тавана.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio