продава: къща, 34 km от общ. център

Община Севлиево Площ:127 кв.м. Ползваема площ:127 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 547
Продава се имот в село намиращо се на 3 км. от гр.Севлиево, състоящ се от две жилищни сгради , едната от които е ново построена и e с две лица.От едната страна има излаз към центъра на селото и представлява хранителен магазин, който частично е повдигнат на маза, която се ползва за складово помещение.Другата част от къщата е с отделен вход и се състои от две стаи, баня и тоалетна, камина, и външна чешма.Всичко с обща площ от 74 кв.м.Другата сграда е на два единтични етажа. Като на всеки от етажите има по две стаи , в едната от които има зидана камина.Достъпа до вторият етаж е през външно стълбище, общата площ е 53 кв.м.Необходима е реставрация и къщата ще придоние видът, който са имали типичните селски къщи на дидите ни.

В имота има стопанска постройка - плевня с навес от 111 кв.м. и още един навес долепен към плевнята с площ от 16 кв.м., геран и оранжерия.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio